Ett åttioårsfirande

I samband med ett åttioårsfirande har en insamling gjorts till Föreningen Isbrytaren Sankt Eriks vänner. Insamlingen hade per den 24 mars 2023 sammanlagt samlat in 13226,71 kronor som har donerats till föreningen i födelsedagsbarnets namn.

Ett varmt tack och stort grattis på födelsedagen!
Isbrytaren Sankt Eriks Vänner

Ett fyrfaldigt tut för födelsedagsbarnet!

Hela webben uppe

Det gick förhållandevis smidigt med flytten till vårt eget webbhotell. Tack för ert tålamod!

Nu är hela den gamla webben uppe igen, dock i ett mer genomarbetat skick så att det ska bli lättare att hitta. Om det är något du saknar får du gärna höra av dig så tittar vi på det. Planerat är en ny sida med blandade bilder från volontärarbetet, sparat från den gamla bloggen.

/Anna – sekreterare

PS Lösenordet till medlemssidorna skickas ut av kassören när du har betalat medlemsavgiften för innevarande verksamhetsår.

Nästan allt är uppe

Nu är nästan hela vår webbplats uppe igen. Våra mejladresser är också igång. Och bäst av allt: det är bara vår egen reklam på sidorna numera! Det som ska kompletteras är:

  • De gamla reportagen från anmärkningsvärda händelser. De låg tidigare i bloggen, men kommer att samlas under en ny rubrik under ”Kryssningar”.
  • De lösenordsskyddade medlemssidorna. De kommer att ligga under ”Om föreningen” när det blir klart.

Och Sankt Erik … hon är också uppe, i dockan.

Sankt Erik i dockan 2018. Förliga propellern.

Föreningens mejl

Just nu fungerar bara mejladressen kontakt@sankterik1915.se använd den.

Tanken är däremot att det i ett senare skede ska finnas flera mejladresser, till exempel en som bara hör till kassören. Vi meddelar när alla adresserna är i bruk! (De är upplagda för att så att de kan gå igång så snart som möjligt, därför syns de redan nu på webbplatsen.)

Föreningens nya webbplats

Nu ligger våra webbplats reklamfritt. Det innebär att er sekreterare undan för undan kommer att återskapa alla tidigare sidor, men däremot inte alla äldre blogginlägg.

Jag har sparat de blogginlägg som var berättande, som hur vi certifierade Sankt Erik och andra märkbara dagar i föreningens historia. Dessa kommer jag att samla och lägga ut igen. Däremot kommer jag inte att återskapa meddelanden av karaktären ”Dags för volontärerna” eftersom de bara hade värde i den stunden de lades ut.

Ha lite tålamod, det tar ett tag att söka rätt på de högupplösta versionerna av vissa bilder, att rensa det som kanske hade blivit väl ”blommigt” den förra versionen och att försöka hitta ett tema (utseende) som är förenligt med vår verksamhet och dessutom funktionellt.